Zo werk ik...

U heeft een beeld voor ogen van een eindresultaat. Dat beeld moet ik ook voor ogen krijgen. Daarom is een goed oriënterend gesprek belangrijk. Door uw goed idee te bespreken, krijg ik helder wat u wilt en verwacht. Niet alleen in 'het plaatje' maar ook in de kosten. Zo kan ik in alle opzichten kwaliteit leveren. Daarvoor zet ik samen met u drie stappen:

Stap 1: een helder beeld krijgen

In een vrijblijvend gesprek vertelt u wat uw wensen en ideeën zijn. Pas als we allebei een helder beeld hebben van uw opdracht ga ik aan de slag. We bespreken wat voor foto's u wilt laten maken, waar u die voor gaat gebruiken en wat de tarieven zijn. Niet alleen voor de fotoshoot, maar ook voor eventuele aanvullende diensten, zoals nabewerking, produktie of inlijsten. Die duidelijkheid vooraf ziet u terug in het eindresultaat.

Stap 2: Kijken naar het complete plaatje

Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom zorg ik er voor dat de foto/filmset helemaal klaarstaat als u arriveert. Bij het fotograferen zelf kijk ik naar het complete plaatje. Aandacht voor details zorgen voor extra karakter en sfeer. Ze maken straks uw plaatje helemaal compleet.

Stap 3: Om in te lijsten!

Samen met u maak ik na de fotoshoot een selectie van de foto's. Als het nodig is verzorg ik de nabewerking. Natuurlijk lever ik de foto's digitaal en/of afgedrukt aan.